Min lilla gosgubbe :-)

image31

Lite shoppingbilder oxå så klart

image24

Kläder till Casper. Suddig bild.

image25


Lite till Meja oxå

image26

Lite till Neo oxå

image27

Mer till Meja

image28

Mejas nya Puma-skor

Mer shopping kommer i veckan

Dåligt med ork att blogga

Har varit så mycket annat att tänka på här ett tag nu. Inskolningen för Neo är snart klar nu. Sista dagen imorrn. Har gått hur bra som helst. Han stormtrivs på dagis.

Skolan har börjat för mig oxå. Jättekul. Tur att jag kom in på utbildningen. Trevliga klasskompisar har jag oxå.

Me&i:s höstkollektion har kommit oxå. Har hunnit med 4 träffar nu och sålt för ca 15 000:- Så nu väntar jag bara på att kunna logga in i ordersystemet som så klart strular en massa för mig
image23

Neo har fått nya kompisar. Mora Träsk är ju superkul

Dagisstart.

Im åndags började Casper och Meja på dagis igen efter sommarledigheten. Neo har följt med varje dag och hälsat på lite. Han springer in så fort han kan och hinner leka lite medan jag hjälper till med uppackning av väskorna. Jättesur blir han när det är dags att gå hem. Men idag börjar äntligen hans inskolning. nu får han äntligen stanna kvar en stund på dagis. Tror det kommer gå superbra.

me&i premiär

nu har det varit fullt upp här hemma. Har fått min nya höstkollektion, så nu har det hängts upp på galgar, skrivits ut etiketter, mailats kunder, raggats gäster mm. Så igår var det äntligen dags för premiären.. Hade mitt första me6i här hemma. Bjöd massor, men tyvärr kunde inte så många komma. 6 stycken kom i alla fall och det var verkligen superkul. Det verkar som storblomma kommer bli en storsäljare i år. Hade den själv på mig på träffen och jag tror jag sålde storblomma till 4 av 6 möjliga. Nu är jag ledig från me&i till på onsdag. Hoppas bara jag får boka lite fler träffar snart för jag har bara ´5 till inbokade.

Kräftor

image22

Hmm ska man ätadee här eller ska de äta mig

Nästan karllediga

Idag har Micke och Casper varit iväg och jobbat. De har hjälpt till med att bygga staket hos en kompis till Micke. Så den enda killen vi fått "stå ut med" är Neo. Vi började dagen med en koll på loppisen på Vaksala torg. Köpte Duplo och en Totte-bok. Var in på Eden och köpte fler fleecefiltar som jag hoppas att jag ska orka sy sittdynor av nån gång. Sen blev det en snabbis in på PO.P. Jättengga vinterkläder hade det kommit. Men jag köpte inga. Blev bara två par rea-shorts och en scarf. Sen fick vi vara med om det stora äventyret att åka buss. På en buss där det får plats två barnvagnar. Klämdes det på 4 vagnar. Tur det inte hände nåt för då hade vi nog inte hunnit av. Men Meja tyckte det var spännande i alla fall. Neo fick sitta bredvid en söt tjej så han var ganska nöjd han oxå.

I kväll ska vi äta lite lite kräftor. Meja tycker de ser lite läskiga ut.

image21

Meja tycker det är jättefint med hårspännen

Kul med kusinerna

Idag har vi haft finfrämmande av kusinerna Emilia och Moa. Mormor och Johanna var oxå med så klart. Vi har lekt ute co h busat lite inne. Mamman har varit jätteduktig och bakat massa rågsiktskakor. Smarrigt. Så det fick vi till mellis idag. På kvällen hände det stora grejer här i Gunsta. Pappas kompis kom förbi med en sopbil (eller nåt liknande i alla fall). Casper och pappa fick åka med ett varv. Jättespännande.

Vår inte alltför pratglade Neo har börjat sjunga. Det enda han kan säga är ju typ där, pappa och ajaj (om han vill smöra kan han säga mamma, men det är väldigt sällsynt), Men nu sjunger han o ajajajaj buff. Så söt så. och så visar han att han vill höra imse vimse spindel. Meja går mest och sjunger på den otroligt roliga sången om hajarna. En riktig favorit.

Ny tur till PO.P

Igår var det dags för en ny tur till PO.P. Syrran var ju där i onsdags och då hade de randiga tröjorna kommit oxå. Tycker jag var duktig som höll mig ända till dagen efter. Kunde ju inte innan heller eftersom jag var på Tupperware hos mamsen och shopade fiffiga burkar. Finfina tröjor blev det i alla fall och en jeansskjol till Meja. Men nu får det vara slutshoppat för ett tag för nästa vecka ska jag köpa en Molo-overall till Neo. Så då går det mesta av Traderapengarna åt.

image19

Tröjor till Neo

image20

Och så lite till Meja oxå. Stackars Casper fick inget. Känns som han börjar bli för stor för långkalsongerna. Men det är bra gulligt med hans spagettiben.

Neo och tjejerna

I tisdags var jag och Neo och hälsade på hos Alma Nova. Filippa kom oxå dit och de hade jättekul tillsammans. Mysigt med söta tjejer tiycker Neo. Han blir så glad varje gång han ser de på bild. Sen tog vi så klart en tur till PO.P och shoppade massa snygga långkalsonger.
image18

Sen var det dags att säga hejdå till tjejerna. Alma Nova hade glömt nappen hemma så hon måste hem till nappen och Filippa skulle bli hämtad. Nu har Filippa nog åkt tillbaka till England, men i oktober kommer hon tillbaka.

RSS 2.0