SuperREA på PO.P

image13

Till Neo

image14
image15 

Till Meja

image16

Till Casper

image17

Till Johanna



Loppis i Ulva

Idag åkte vi till bakluckeloppisen i Ulva för att fynda lite.  Hittade likadana skor som Neo har (Ärvda efter Caspwer och världens bästa modell) fast en storlek större för 20:- Slog till direkt. Hittade oxå ett par fina kavat vinterkängor stl 20 för 40:- Tror de blir för små för Neo, men kan ju sälja de på Tradera annars. Har börjat lägga ut massa auktioner där nu och hoppas på lite shoppingpengar till både PO.P:s och me&i's höstkollektioner.

Var en sväng på stan oxå, men både PO.P och Rackartyg hade stängt :-( Får väl åka in igen imorrn

Furuvik

Igår morse tog vi tåget till Furuvik. Jättespännande.

image9

Neo tyckte det var supertrist att behöva sitta still (ganslka okej om man fick sitta på en egen plats), men somnade efter halva vägen. Tur det för sen hade han ju inte tur att sova. På Furuvik började vi med att åka lilla tåget

image10

Men hmm. Vad gör Neo här?

image11

Så klart åkte vi massa roliga karuseller oxå. Casper och pappa åkte som galningar, emdan vi andra tog det lite lugnare. 

image12

Så här trötta var vi sen i bilen på väg hem. Men en superlyckad dag var det verkligen

Mammas lilla busunge

image8

Neo klättrar upp på köksbordet hela tiden. Där ser man ju allt så bra och så kan man ju gunga kökslampan lite.

Shopping på Lindex

image6

Lite nytt till Neo från Lindex. Ta  3 betala för 2

image7

Och så lite nytt till Meja oxå. Från Lindex oxå Ta 3 betala för 2. Hoppas på att det ska komma mer velourbyxor i andra färger oxå

Äntligen lite riktig shopping :-)

image5

Idag blev det äntligen lite riktig PO.P-shopping igen. Rosa uggle-tröja och lila strumpor till Meja och grön snigeltröja och blå och bruna strumpor till Neo. Var och åt lunch på Dragon Palace oxå hela familjen. Smarrigt värre. Har haft lite overallprovning höär hemma oxå. Caspers vinterkläder är klara. Mejas overall bir nog tyvär för stor, men jackan från förra vintern funkar nog i år oxå. Neo var inte så samarbetsvillig så det får nog bli en annan dag.

Hihi Meja är för rolig. De ser på film nu. Bullimin säger Meja att det är. Vi andra kallar det för Bullerbyn. Neo har oxå börjat intressera sig för vad som händer på tv:n. Men roligare var det att vinka till Alma Nova på datorn, när vi kollade hennes blogg.

Neo har fått ny vindoverall

image4

Neos nya vindoverall. Så fin så

Nu har mamman varit duktig

Nu har jag varit duktig och skruvat, sågat och sågat ännu mera. Puh vad jobbigt.. Nu har vi grind både på övervåningen och undervåningen. Imorrn hoppas jag att jag ska få upp grinden ut mot altanen oxå. Sen får det räcka. Härligt att Neo kommer kunna leka på sitt rum på övervåningen så  man kanske kan få något gjort här nere. Kan tänka mig att han inte vill leka mer än max en kvart, men man hinner ju typ stoppa i diskmaskinen, starta en maskin med tvätt, svara på ett mail, eller något annat viktigt, som är lite svårt med en vild 1-åring som klättrar överallt och river i allting. Neos favorithobby just nu är att trycka på sökknappen på bärbara telefonen. Det låter ju jättemycket då.

Idag har Neo haft stor sorg. Vi var ju till stan en snabbis för att handla lite grejer. när det var dags att åka hem upptäckte Neo det fruktansvärda. Ingen SNUTTE. Han var alldeles förtvivlad hela vägen hem. Lite bättre var det en stund när han fick låna pappas mobil. Så fort vi kom in tog han snutten och la sig på golvet och gosade. Jag tänkte så klart att han nog hade ont nånstans så jag gav honom lite alvedon för säkerhets skull. Supersmarrigt tyckte Neo, men snålt at man inte fick mer.

Nu sover alla mina små gosetroll så sött. Man skulle vilja ta upp de och ha de att gosa med i sängen, men då blir det snart protest. Då vill de inte alls sova mer utan se på tv, pilla i ögonen, fråga tusen frågor.... Bäst de får ligga kvar och se så underbart söta ut.

Lite tråkshopping oxå

Tog en sväng till stan för att köpa lite tråkiga men nödvändiga saker. Blev en ny torkställning och lite klädnypor och lite annat smått på Biltema.

Casper är supernöjd med sitt besök på Modelljärnvägens hus. Det är hans bästa dag någonsin säger han.

Nu hoppas jag på att de ska somna snart alla tre. Alla har gått och lagt sig men jag tror Meja leker på sitt rum. Låtsas att jag inte hör det. Hon brukar lägga sig och sova när hon tycker att hon lekt klart. Säger man åt henne blir det ett himla spring bara. Casper och Neo är nästan allltid superduktiga på kvällarna . Bara att säga åt de att lägga sig, så sover de på en gång.

Nu vill gubben ha tillbaka datorn. Han förstår visst inte att den är MIN. Men jag ska ju inviga torkställningen så han får väl låna den en stund

Tråkdag

Idag är jag hemma med småttingarna (Meja och Neo) Casper är med pappa och tittar på modelltåg på modelljärnvägens hus i Alunda. En mycket lycklig Casper ringde för en stund om alla tåg han kört. Kan tänka mig att jag kommer få höra om tåg hela kvällen här.

Vi som fick stanna hemma har inte gjort så mycket. Tvättat, och städat lite bara. Regnar gör det ute, så man blir ju inte så sugen på att å ut och leka med barnen  precis. Meja har nu kollat på Lotta på Bråkmakargatan 2 gånger. Usch vilken dålig mamma jag är. Men man får ju se på film när det regnar.

Paket med kläder kom det på posten idag oxå. Vinterkläder till Casper. Jacka, fleece och snowboardbrallor. Men snowboardbrallorna får nog åka ut på Tradera för jag tror de är för små.

Igår var jag och fikade med "mina" FL-mammor. Oj så stora alla barnen blivit. Neo njöt nog av att få leka med 3 söta tjejer. Tog en liten shoppingtur på PO.P oxå så klart. Köpte varsin ryggsäck till alla barnen och två vindoveraller till Neo. En att ha nu i höst och en ha i vår.

Välkommen till min nya blogg!

image1

3 små söta barn har jag:

Casper född i januari 2002. En busig, men väldigt känslosam kille som nu är 5 år. Han gillar att leka med lego, riddare och pirater. Tjejer börjar oxå bli väldigt intressanta, Men sötaste tjejen börjar ju tyvärr skolan i höst, medan Casper fortsätter på dagis ett år till.

Meja född i oktober 2004. Vår lilla 2 och ett halvt åriga trollunge som älskar att sitta i knä. Hon skulle kunna sitta och gosa en hel dag om hon fick. Meja älskar att leka med sina dockor och gosehunden Emma, men tycker oxå det är kul att leka med storebror Casper.

Neo född i juni 2006. Vår 1 åriga vilda unge. Han är överallt hela tiden. I trappan, smiter ut genom dörren, uppe på bordet, fiskar i toaleten. Men ett riktigt charmtroll är han ju så klart precis som sina syskon.

Malena är mamman till de här söta små barnen. Jag pluggar just nu på distans på halvtid. 20:e augusti börjar jag på barnskötarutbildningen, så i vår blir jag äntligen klar med gymnasiestudierna. Äntligen. Säljer oxå barnkläder på min fritid och är kassör på barnens dagis. En av mina favoritsysselsättningar är att shoppa. Barnen har hur mycket kläder som helst i garderoberna, men ändå finns det plats för lite mer. Barnvagnar är oxå en rolig hobby jag har. Kan man inte heller få för många av.

RSS 2.0