Så var helgen slut igen

Igår morse vaknade vi och tittade ut genom fönstret. Snö !!! Kanske dags att plocka undan trädgårdmöblerna, poolen mm. Efter frukosten skyndade vi oss ut i snön. Neo tyckte det var jobbigt att gå i snön och Meja var jättearg för hon inte fick åka skridskor. Bakade en jättesmarrig blåbärscheesecake på eftermiddagen som jag skulle ha på me&i-träffen idag.

I morse fick vi sovmorgon till halv sju. Underbart. Blev lång sömn för mig eftersom jag somnade efter svensson svensson. Idag har det varit me&i här hemma. Superkul men det kom inte så många. Men Mamma och Johanna var ju här med Amanda och Moa. Mysigt att få gosa lite med bebis igen.  

Imorrn börjar jag på min praktik på Funbo förskola. Ska bli jättekul. Kanske jag kan sälja lite nygga kläder till föräldrarna där oxå :-)

Fint främmande idag

Idag fick vi äntligen lite sovmorgon. Kvart i sex gick vi upp. Trodde knappast för 10 år sen att det skulle vara sovmorgon om man måste gå upp före sex. Efter frukosten lämnade Micke Casper och Meja på dagis. Neo fick vara hemma idag för här skulle vi ju får finfrämmande. Alma Nova och Filippa med deras mammor skulle ju komma och leka lite, Jättekul.Det funkade riktigt  bra och Neo var i alla fall ganska snäll mot tjejerna. Filippa fick till och med en kram när hon skulle gå hem. Han får nog bjuda Alma Nova på en kram nästa gång

RSS 2.0