Sötnos i strumpbyxor

image40

Köpte de här strumpbyxorna till Neo för ganska länge sedan. Är lite emot det där med killar och strumpbyxor. Vet inte varför, bara känns fel. Men han är ju så himla söt i strumpbyxor. Får väl ha de som hemmabyxor

Jaha vad har vi gjort idag då?

Idag har det inte blivit mycket gjort. Har varit och köpt mat och lite raketer til nyårsafton i alla fall. Micke och Casper har redan varit i skogen och provskjutit lite. På nyårsafton ska vi bara vara hemma och mysa.

Neo håller på att lära sig massa nya ord nu. Han vill veta vad alla kroppsdelar heter och kan sitta hur länge som helst och öva. Mest frågar han,  men ibland härmar han vad vi säger. Riktigt gosig har han varit idag oxå.

Meja är i riktig trotsålder nu. Hon vill absolut inte lyssna på oss om vi inte tycker lika som henne. Men bra söt är hon när hon vill ha smöllgås till frukost. Nästan så man hoppas att hon aldrig lär sig prata rent.

Casper är en riktig pratkvarn just nu. Är faktiskt förvånade över att han är tyst när han sover. Det är långa regörelser för vad han sett på tv, föreläsningar om varför man blir förkyld, diskussioner om varför kungen heter som han gör och mycket mer. Himla kul att han kan och vet så mycket

Magsjukan är förhoppningsvis äntligen över. Imorgon är Micke smittfri oxå. Casper, Neo och jag har varit sjuka, men Meja klarade sig även denna gången. Hon hade ju tur förra gången oxå. 

Imorrn ska vi på kalas hos farmor som fyller 50. Vad ska man hitta på i present? Hur svårt som helst ju. Har ju tyvärr missat en del kalas nu senaste dagarna för den där dumma magsjukan. I fredags var det middag hos  min mormor och idag var det släktfika hos min farmor. image39

Så här blev Meja  sitt hår.

Nu ska jag fixa biobiljetter och presentkort

Fick tips om en sida där man kan samla poäng till biloljetter eller presentkort till bl a PO.P, H&M och Stadium. Låter ju superbra och superenkelt. Har snart min första biobiljett (eller om jag ska spara den till ett presentkort istället)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=24844

Använd denna länken så får du 75 poäng direkt. Det räcker med att man värvar två aktiva medlemmar för att få en biobiljett eller 10 st för 700:- i presentkort. Man samlar oxå poäng genom att klicka på olika länkar eller utnyttja en del bra erbjudanden.

Mina nyklippta killar

image38

Har lekt frisör med barnen igen. Klippte Casper igår och Neo idag. Meja klippte jag för några veckor sedan

Stor rensning i garderoberna

Idag har jag roat mig med rensning i garderoberna. Barnen har verkligen för mycket kläder och mamman har just nu alldeles för lite pengar . Man får ju inget studiebidrag i december och december är ju tyvärr inte en billig månad. Så nu ska "skiten" ut på Tradera.. Håll tummarna för att jag får in massa pengar. Sen är det ju alltid bra att rensa i garderoberna för då har man ju anledning sen att köpa lite nytt. Snart kommer ju allaa vårnyheterna till affärerna. Och PO.P:s stora rea. Det brinner i shoppingnerverna

Julkortet så klart oxå :-)

image37

Efter många omtagningar är till slut alla barn med på samma bild utan att slåss

Jul

Nu har vi för första gågen firat jul helt själva. Riktigt mysigt faktiskt. Fast Johanna, Christer, EMilia, Amanda och pappa var förbi en snabbis på dagen. Massa fina paket fick mina älsklingar.

Casper fick bl a lego brandstation, lego basbitar, spindelmannenkläder, riddargrejer,kläder, expremintgrejer.
LEGO CITY Brandstation
Meja fick bl a Micki kök,, pippiservis,, micki kastruller, kassaapparat, kläder.

Neo fick bl a Fisherprice buss och stall, fin rosa micki-dockvagn, duploambulans, duplo basbitar.
Little People Lil Movers SkolbussLittle People StallDuplo Ambulans

Den här bloggen...

Hur ska man hinna skriva här. Har alltid 1000 saker att göra. Men nu är det äntligen jullov. 16 januari börjar skolan igen, men 8:e januari ska jag tilbaka och göra ett omprov först. Ska försöka skriva lite mer här åtminstone under jullovet.

RSS 2.0